Walkerowy Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Cześć! Chcę zainstalować oprogramowanie dla aparatury radiowej do sterowania szybowcami, samolotami i helikopterami, ale niestety mam pewien problem. Kiedyś już próbowałem na tym komputerze instalować oprgramowanie ppjoy, a potem go odinstalowałem, ale pozostał ślad w rejestrze oraz co rzuciło mi się w oczy w panelu sterowania. Nie mogę teraz poprawnie zainstalować odpowiedniej wersji programu ppjoy, a co za tym idzie program kompletnie nie działa. Proszę o pomoc w wyczyszczeniu komputera do 0 z tych naleciałości, abym mógł ponownie zainstalować nową wersję programu. Z góry dziękuję za odpowiedzi w temacie! Link do programu: http://chomikuj.pl/lw2867/Turnigy+9x+Symulator+soft/ppjoysetup-0-8-4-6%285%29+Win7+64+bit,1680535345.rar Jeden ze wpisów w rejestrze, który próbowałem usunąć: Nie można usunąć PPJoyBus: błąd przy usuwaniu klucza. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 "Nie można usunąć PPJoyBus: błąd przy usuwaniu klucza." = brak uprawnień. Do wglądu: KLIK (ustęp "Klucze bez uprawnień"). Odnośnik do komentarza
Walkerowy Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Dzięki, już rozwiązałem problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi