moxia Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 witam jakis czas temu chciałem dziecku przesłać pewną bajke na youtube zeby mogla sobie ja ogladac u siebie w pokoju,nie swiadomie zlamalem prawo i administratorzy YT zablokowali w pewnym sensie moje konto,nie moge przesylac filmow dluzszych niz 15 min.Mam wiec pytanie czy jest szansa,mozliwosc bym mogl znow dluzsze filmy przeslac na youtuba?.Chodzi oczywiscie tym razem o moje filmy prywatne:) bardzo mi zalezy,dzieki Odnośnik do komentarza
GwidonSKS Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Załóż nowe konto, albo skontaktuj się ponownie z administracją YouTube i opisz sprawę. Odnośnik do komentarza
moxia Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 nie chce zakladac nowego konta,za duzo mam do stracenia,skontaktowac sie z nimi graniczy z cudem,szukalem adresu email do nich i nic takiego nie znalazlem Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Klik Odnośnik do komentarza
moxia Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 bylem na tej stronie,nie widze tam bezposredniego kontaktu uzytkownika z adminem badz kogos jego pokroju,jak widac jest adres dla dziennikarzy,z czego juz skorzystalem(brak odpowiedzi jak narazie),wczoraj tak jeszcze czytalem na youtubie w tym temacie,pisalo tam ze by usuneli ostrzezenie musi minac pol roku(z tym jze ja mam 2 ostrzezenia,nie wiem czy to tego tez dotyczy)pozatym musialem wypelnic taka ankiete,cos w rodzaju testu odnosnie praw autorskich,nie wiem czy to wszystko co zrobilem pomoze,szkoda ze udzieli sie nikt kto mial podobna sytuacje,ogolnie ciezko znalesc jakies info ten temat,wszyscu radza i pisza by zalozyc nowe konto,jednak to odpada Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi