wieslaw531 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Sprawa raczej nie dotyczy ostatnich zmian ale zastanawia mnie "Żaden użytkownik nie świętuje dziś urodzin". 580 zarejestrowanych użytkowników, forum już trochę działa i zawsze jest ten sam komunikat. Bardzo możliwe, że większość nie chce podać swojej daty urodzin. Możliwe również, że przeoczyłem urodziny w trakcie urlopu. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Wiesławie, kalendarz został celowo wyłączony zaraz po powstaniu forum. Z tego, co wiem, ma zostać uruchomiony. Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Sprawa raczej nie dotyczy ostatnich zmian ale zastanawia mnie "Żaden użytkownik nie świętuje dziś urodzin". 580 zarejestrowanych użytkowników, forum już trochę działa i zawsze jest ten sam komunikat. Bardzo możliwe, że większość nie chce podać swojej daty urodzin. Możliwe również, że przeoczyłem urodziny w trakcie urlopu. Też o tym myślałem od dłuższego czasu . Wiesiek nic nie przegapiłeś, wchodzę tu codziennie i nikt nie świętował, może ta opcja jest nie aktywna dlatego nie wyświetla kto ma urodziny w danym dniu Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Dawid To byłby taki symbol. Pierwszy jubilat powinien dostać masę życzeń. EDYTA Ale skoro kalendarz był wyłączony i ma być wznowiony to BARDZO sugeruję datę "06 września 2010". Odnośnik do komentarza
PhatDerick Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Urodziny faktycznie chyba są wyłączone. Specjalnie patrzyłem czy wyświetli moje a liczyłem na życzenia z okazji 18stki... :/ pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Tak, Kalendarz tu był wyłączony z biegu, bo się zastanawiałam czy to w ogóle jest tu potrzebne, a staram się redukować zbędne moduły. Jednocześnie zapomniałam ukryć wyświetlanie Urodzin na spodzie. Skoro tak Wam tego brakuje (?), to włączyłam moduł Kalendarza. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi