story69 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam zacznę od poczatku byłem na wakacjach u babci i przyjechałem i właczyłem kompa i weszłem na przeglądarke i zaczela sie zacinać więc usunąłem mozile i ściągnełem safari i też muli strasznie ;filmy,wchodzenie na strony bufurowanie porażka prosze o szybką pomoc mam te pliki ale jak first zakończył skanowanie to znowu zaczoł i blad wystapił i sie wyłąnczył a ten gmer to nie wiem co to jest pomoc prosze szybka prosze Extras.Txt FRST.txt Addition.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) story69, proszę nie śmiecić. Post pod postem, wszystko sklejam. Do uzupełniania wypowiedzi, gdy nikt jeszcze nie odpisał służy opcja Edytuj. ale jak first zakończył skanowanie to znowu zaczoł i blad wystapił Nie podałeś jaki. Poza tym, pobrałeś błędne wersje dla 64-bitowych systemów (skasuj je z dysku), masz przecież 32-bitowy XP: 2013-08-30 14:28 - 2013-08-30 14:29 - 01579080 _____ (Farbar) C:\Documents and Settings\PJ\Moje dokumenty\FRST64-1.exe 2013-08-30 14:19 - 2013-08-30 14:20 - 01579080 _____ (Farbar) C:\Documents and Settings\PJ\Moje dokumenty\FRST64.exe Temat przenoszę do działu Diagnostyki infekcji, bo też w systemie działa adware. Przeprowadź następujące działania: 1. Przez Dodaj/Usuń programy odinstaluj: BrowserDefender, Delta Chrome Toolbar, Delta toolbar, Funmoods, RelevantKnowledge, SweetIM Bundle by SweetPacks, SweetIM for Messenger 3.7, SweetPacks Updater 2. Wyczyść Google Chrome: wejdź do ustawień przeglądarki. W sekcji Rozszerzenia powtórz deinstalację śmieci. W sekcji Ustawienia w obszarze Wyszukiwanie klik w Zarządzaj wyszukiwarkami, ustaw Google jako domyślną, po tym skasuj z listy Delta Search. 3. Uruchom AdwCleaner. Zastosuj Szukaj, a po tym Usuń. Powstanie folder C:\AdwCleaner z raportem z usuwania. 4. Zrób nowy skan FRST (bez Addition). Dołącz log z AdwCleaner. . Edytowane 2 Października 2014 przez picasso 2.10.2014 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi