Tivan Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) Witam. Mam problem bo ciągle pobiera mi te same aktualizacje poniżej ss, i przez to komputer ciągle chce się wyłączać i robić aktualizacje(przez co dłużej się zamyka a nic to nie daje) Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić, bo wszystkie aktualizacje do tej pory mam pobrane. Edytowane 7 Listopada 2010 przez picasso Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Poprawiłam Twoje pliki, konwertując na prawidłowy format i bardziej skompresowany (PNG). Załadowałeś niepoprawnie zasejwowane pliki (to było BMP a nie JPG). Mapa bitowa nie jest tu obsługiwana na forum (ze względu na brak kompresji), a zmiana rozszerzenia BMP na JPG nie zmienia postaci wewnętrznej pliku. Mam problem bo ciągle pobiera mi te same aktualizacje poniżej ss, i przez to komputer ciągle chce się wyłączać i robić aktualizacje(przez co dłużej się zamyka a nic to nie daje)Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić, bo wszystkie aktualizacje do tej pory mam pobrane. Wstępnie spróbuj resetu Windows Update (m.in. opróżnia SoftwareDistribution) przez narzędzie Fix it z KB971058. Odnośnik do komentarza
Tivan Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Pomogło to na jeden dzień ;p Lecz znowu to wyskakuje ;/ chyba będzie musiało tak zostać Odnośnik do komentarza
stivo Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 (edytowane) Może ściągnij te aktualizacje (po numerach) ręcznie i zainstaluj. Edytowane 21 Lutego 2011 przez picasso 21.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi