Conradod Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam Mam problem z przeglądarką chrome. Regularnie co pare minut wyskakują mi dodatkowe dwa okna reklam. Jest to bardzo uciążliwe. Na tą chwilę zrozumiałem, że muszę zrobić skan program OTL jednak nie wiem co mam robić dalej. Proszę o pomoc i wskazówki jak mam zrobić porządek z kompem w załącznikach pliki Extras.txt oraz OTL.txt po skanowaniu Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Conradod, zasady działu: KLIK. Tu jest zakaz podpinania się pod cudze tematy. Wydzielam w osobny. W systemie działa adware, stąd problem reklam. Przeprowadź następujące działania: 1. Na początek poprawne deinstalacje: - Przez Panel sterowania odinstaluj tuto4pc_pl_12, tuto4pc_pl_14, Mipony Download Manager Packages, HDVidCodec, HDvid Codec V1. - Otwórz Google Chrome i wejdź do ustawień. W Rozszerzeniach odinstaluj HDvid Codec 3, Web Cake. W zarządzaniu wyszukiwarkami ustaw Google jako domyślną, następnie z listy skasuj Ask Search. - Wyczyść Firefox: menu Pomoc > Informacje dla pomocy technicznej > Zresetuj program Firefox. 2. Uruchom AdwCleaner i zastosuj Usuń. Na dysku C powstanie log z usuwania. 3. Zrób nowy log OTL z opcji Skanuj (już bez Extras) oreaz logi z FRST (ma powstać też plik Addition). Dołącz log utworzony przez AdwCleaner. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi