Illidan Opublikowano 8 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Cytat wejdzmy na jakiś poziom i nie piszmy o formacie, bo to dzieci siedmioletnie potrafią. No bez przesady, to czasami jest najszybsze rozwiązanie problemu. Cytat Swietny pomysł. To jeszcze prosze o przepis: HOW? (dla ułatwienia podpowiem, że zawartość kosza jest jak zabetonowana, ale może jakiś myk jest na usunięcie kosza....) Napisem wyżej jak, czytaj poprzednie posty. Widzę, że wymądrzać to się kolega umie. Nie pasuje, że próbuję pomóc, ok, zostawiam temat. Poczekaj na kogoś innego. Prośby moje ignorujesz także. Napiszę ostatni raz to co już pisałem wyżej. Czasami dobrym rozwiązaniem jest robienie czegoś spoza działającego Windows, bo system się broni przed pewnymi zabiegami i trzeba kombinować jak to ominąć. Pomysł z uprawnieniami też już podsunąłem. Komendę usuwania kosza nawet spróbowałbym z poziomu dysku odzyskiwania XP, jak coś takiego posiadasz, wpisując lokalizację dysku, ale to bym na szybko zrobił z poziomu jakiegoś Linuxa live CD, butujesz komputer z takiego systemu i robisz, co trzeba. Tyle o de mnie. Poczekaj na kogoś bardziej kompetentnego do udzielenia pomocy tobie. Odnośnik do komentarza
covo Opublikowano 8 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia daj spokój, to tylko internet... :) [do żadnej live cd nie mam tutaj gdzie teraz jestem dostepu,wiec póki co, ta metoda odpada, chociaż zdaje sie w oczywisty sposób najbardzie pociagająca skoro wszelkie inne zawodzą] Odnośnik do komentarza
izaw Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Miałem kilka razy problem z usuwaniem plików, w tym, nawet ostatnio, z kosza. Pomogło naprawienie systemu plików. Sprawdź też, czy antywirus, lub inny program nie blokuje pliku. Odnośnik do komentarza
KSU Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Wywal to pod innym systemem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi