Skocz do zawartości

Problem z usunięciem plików z kosza

betirazz

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

wejdzmy na jakiś poziom i nie piszmy o formacie, bo to dzieci siedmioletnie potrafią.

No bez przesady, to czasami jest najszybsze rozwiązanie problemu.

Cytat

Swietny pomysł.

To jeszcze prosze o przepis: HOW? (dla ułatwienia podpowiem, że zawartość kosza jest jak zabetonowana, ale może jakiś myk jest na usunięcie kosza....)

Napisem wyżej jak, czytaj poprzednie posty.  Widzę, że wymądrzać to się kolega umie. Nie pasuje, że próbuję pomóc, ok, zostawiam temat. Poczekaj na kogoś innego. Prośby moje ignorujesz także.  Napiszę ostatni raz to co już pisałem wyżej. Czasami dobrym rozwiązaniem jest robienie czegoś spoza działającego  Windows, bo system się broni przed pewnymi zabiegami i trzeba kombinować jak to ominąć. Pomysł z uprawnieniami też już podsunąłem. Komendę usuwania kosza nawet spróbowałbym z poziomu dysku odzyskiwania XP, jak coś takiego posiadasz, wpisując lokalizację dysku, ale to bym na szybko zrobił z poziomu jakiegoś Linuxa live CD, butujesz komputer z takiego systemu i robisz, co trzeba.

Tyle o de mnie. Poczekaj na kogoś bardziej kompetentnego do udzielenia pomocy tobie.

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.