DzikiAgrest Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 WitamTak jak w temacie napisałem mam problem z punktem procedury wejścia _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll. Przy uruchamianiu poszczególnych programów pojawia się komunikat o tym błędzie, program się uruchamia lecz nadal nie pokoi mnie ten błąd. Proszę o szybką pomoc. PS. Ten problem jest na przykład z Firewallem COMODO. Pozdrawiam DzikiAgrest Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam na forum, poproszę o logi Dependency Walkera i zrzut procesu powodującego pojawienie się tego komunikatu, zgodnie z opisem: [KLIK] m.g. Odnośnik do komentarza
DzikiAgrest Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 WitamWszystko ładnie pięknie lecz podczas kroku 2 z linku, który pan podał, nic nie wychodziło. W oknie pojawiał się błąd:Error writing dump file : Error -2147024891 <0x80070005>: Odmowa dostępuCo prawda to firewall i może dlatego nie za bardzo mogę coś z tym działać. Dodaje screena z całej mojej próby oraz to co udało mi się wycisnąć. ( wątpię, abym dobrze to zrobił )( okienka o błędzie pojawiają się pojedynczo ) cis.txt cistray.txt Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zrzut pamięci usługi systemowej będzie wymagać podniesienia uprawnień. Możesz to zrobić np. korzystając z psexec z pakietu Sysinternals Suite [KLIK], uruchamiając cmd jako system, zgodnie z opisem [KLIK] i z niego dopiero procdump z odpowiednimi parametrami. Alternatywnie, możesz poszukać innej aplikacji zgłaszającej ten błąd i podesłać zrzut dla tego procesu. m.g. Odnośnik do komentarza
DzikiAgrest Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Skorzystam z wyjścia alternatywnego i poszukam kolejnego programu, a nie będzie to zbyt trudne. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi