leonardo Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Witam! Mam problem z programem BootVis. Probuje go uruchomic i brakuje mi biblioteki, Probowalem znalezc ja i zalapalem troche wirusow na innym komputerze.... Moglby mi ktos pomoc? I powiedziec, gdzie taka biblioteke wrzucic? Odnośnik do komentarza
GwidonSKS Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Uruchom wiersz polecenia jako administrator i wpisz sfc /scannow Jak coś znajdzie to po skończeniu zrestartuj komputer i zobacz czy pomogło. Albo skorzystaj z przywracania systemu, jeśli program wcześniej działał. Odnośnik do komentarza
leonardo Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 sfc /scannow pojawilo sie okienko i zaraz zniknelo.... wczesniej program nie dzialal takze ;] Odnośnik do komentarza
GwidonSKS Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 BootVis jest na Windowsa XP. Temat jest w kategorii Win8. Program nie będzie działał. Odnośnik do komentarza
leonardo Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 ... maly facepalm... Znajomy mi go polecil na win7, nie sprawdzilem w dodatku zla kategoria... A cos podobnego do przyspieszenia startu w windows 7? Odnośnik do komentarza
GwidonSKS Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja nie wierze w tego typu wynalazki. Pobierz CCleaner http://www.piriform.com/ccleaner/download i usuń z autostartu zbędne programy. Do tego zrób defragmentacje dysku. Odnośnik do komentarza
leonardo Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 uzywam, nadpisuje nim smieci i naprawiam bledy rejestru. autostart recznie ustawiam co jakis czas, ale nic nie daje... program od lenovo wbudowany tez slabo sobie z tym radzi... Odnośnik do komentarza
GwidonSKS Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jedyne co mogę Ci podesłać. https://www.fixitpc.pl/topic/11092-analiza-dlugiego-startu-systemu/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi