leonardo Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Witam! Przepraszam, za tytul capsem, ale nie moglem wylaczyc go. Nie edytuje, bo te dzialanie moze mi pomoc w zobrazowaniu... Wciskam CAPS LOCK i nie moge go wylaczyc. Teraz pomogl TAB w celu przejscia do okna pisania posta, a w systemie musze uspic system i wzbudzic haslem pisanym pare razy z capsem i bez.... czasami udaje sie za 4 razem trafic na wylaczonego capslocka... moze mi ktos pomoc? Odnośnik do komentarza
GwidonSKS Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Masz jakąś kontrolkę od CapsLocka ?? Laptop czy komputer stacjonarny ?? Odnośnik do komentarza
leonardo Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Lapek. Mam diode i informuje poprawnie o dzialaniu capsa, ale wylacza sie po czasie (razem z funkcja caps lock) i to po klikaniu gdzie popadnie myszka w rozne pola tekstowe... Odnośnik do komentarza
GwidonSKS Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Nagraj jakiegoś Linuxa (polecam Ubuntu) na płytę i użyj opcji wypróbuj bez wprowadzania zmian na komputerze. Jak na linuxie klawiatura będzie działać normalnie to znaczy, że problem jest w Windowsie (może infekcja). Jeśli, będzie tak samo to na 99% uszkodzona klawiatura. Odnośnik do komentarza
leonardo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ubuntu 10.4 lts albo 11.04 lts i 10.10 z plyty nie uruchamiaja sie poprawnie i pozneij mam klopot z odpaleniem windowsa, ale juz dziala wszystko, tylko ten caps nie sprawdzony.. Odnośnik do komentarza
leonardo Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Sprawdziłem na UBUNTU 9.10 desktop edition w Open Office 3.1 i edytorze tekstu GEDIT. Na ubunciaku działa poprawnie. Na siódemce dalej problem... Więc nie jest to wina sprzętowa... Ktoś wie jak to rozwiązać? Odnośnik do komentarza
GwidonSKS Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Masz może w menedżerze zadań proces wscript.exe ?? Odnośnik do komentarza
leonardo Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Niestety nie? Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Panel sterowania > ( przełącz na Widok według: Duże ikony )> Region i język > zakładka Klawiatury i języki > Zmień klawiatury > zakładka Zaawansowane ustawienia klawiszy U góry masz do wyboru - Aby wyłączyć klawisz Caps Lock - Naciśnij Klawisz Caps Lock albo Naciśnij klawisz Shift Odnośnik do komentarza
leonardo Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Panel sterowania > ( przełącz na Widok według: Duże ikony )> Region i język > zakładka Klawiatury i języki > Zmień klawiatury > zakładka Zaawansowane ustawienia klawiszy U góry masz do wyboru - Aby wyłączyć klawisz Caps Lock - Naciśnij Klawisz Caps Lock albo Naciśnij klawisz Shift POBLEM ROZWIAZANO - temat do zamkniecia. AUX - dziekuje Ci bardzo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi