kamilakolo Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 bardzo proszą o sprawdzenie co dzieje się z moim laptopem, załączam logi i komunikat błędu który wyskakuje przy próbie wczytania google. Wczoraj usunęłam dwa trojany, niestety nie zapisałam raportów. Extras.Txt GMER.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 1. Odinstaluj WebCake z panelu programów. 2. Pobierz i urucvhom AdwCleaner > wykonaj skan, a nastepnie przy zamknietych przegladarkach zastosuj opcje Usuń. 3. Zrób nowy skan OTL po ususwaniu i daj raport. Odnośnik do komentarza
kamilakolo Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 2. Po scanie i po usunięciu 3. Nowy log AdwCleanerS1.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Uruchom OTL i w oknie własne opcje skanowania/ skrypt wklej :FilesC:\Users\Ja\AppData\Roaming\.#:Commands[emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt jak zachowuje sie system? Odnośnik do komentarza
kamilakolo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 nie zauważyłam żadnych zmian załączam raport, który powstał po ponownym uruchomieniu systemu OTL2.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 a sprawdzałeś na innej przegladarce? bo to wyglada na problem z łaczem internetowym. Odnośnik do komentarza
kamilakolo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 tzn. google uruchamia się już bez problemu dziękuję za pomoc:) Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 1. Uruchom OTL i kliknij Sprzątanie. 2. Uruchom AdwCleaner i kliknij Odinstaluj. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi