Broken Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam. Żeby zbędnie nie pisać problem jest identyczny jak tu: https://www.fixitpc.pl/topic/15172-blue-screen-win32ksys/ Aczkolwiek próbowałem wszystkiego tam opisanego, lecz nic za bardzo nie pomaga. Nie posiadam partycji recovery(wina serwisantów sprzed paru lat), a do płyty z windowsem dostęp będę miał dopiero w połowie września. Zależy mi na naprawieniu komputera teraz. Nie mam już pomysłu co może być przyczyną tego wszystkiego, proszę was o pomoc! Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Nie ma takiego czegoś ja "identyczny problem" bo chociaż może się tak wydawać to każdy problem ma swoje "znamię". Dlatego zacznij od początku... Odnośnik do komentarza
Broken Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Na początku był chaos. Nie no. Objawy są naprawdę identyczne i jakbym chciał to opisać to muszę skopiować tamten temat. Poprostu, wyłączam wieczorem kompa, jest okej. Włączam rano - [Filtr wulgaryzmów]. Leży. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi