Gaceka Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam! Od pewnego czasu podczas przeglądania zawartości laptopa w oknach EKSPLORATORA, zawiesza się i zamyka wszystkie otwarte okna. Znajomy poradził, że by zastosować program ComboFix. Zgodnie z instrukcją na tej stronie http://www.bleepingcomputer.com/combofix/pl/instrukcja-uzycia-combofix#forums proszę o pomoc, czy w ogóle program ten mi pomoże, może powinienem zrobić coś innego. Proszę o pomoc!!! Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Combofix tu nie pomoże. Mozesz zrobic logi z OTL https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/#1 Odnośnik do komentarza
Gaceka Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Piękne dzięki Belfegor! Postępowałem wg instrukcji, mam obydwa pliki tekstowe, ale nie potrafię ich dodać do postu. Przeczytałem w pomocy, że w sekcjach gdzie jest dozwolone można dodać pliki, czyżby to była sekcja bez takiego zezwolenia? Odnośnik do komentarza
Gaceka Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Znalazłem! Załączam obydwa pliki. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 na początek odinstaluj ASUS WebStorage. Było tu na forum mase przykładów z ta aplikacją, która zwieszała Explorer. Odnośnik do komentarza
Gaceka Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Wielkie dzięki Belfegor! Po odinstalowaniu Asus WebStorage Eksploarator pracuje prawidłowo (od wczorajszego popołudnia bez zawieszenia). Niby drobnostka a cieszy!!! Jeszcze raz dziękuję!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi