halicja77 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Po wymianie płyty głównej padł system. Może Panowie coś pomogą. Z góry dziękuję HAlicja OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 No to całkiem normalny objaw. Nawet gdyby system wystartował to i tak wskazane jest sformatować dysk i postawić system na nowo. Odnośnik do komentarza
halicja77 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Skoro są załączone pliki to znaczy że w trybie awaryjnym chodzi. Większość danych uda się przypuszczalnie odzyskać ale będzie to czaso i praco chłonne. Zależy mi jednak na tym by zachować stary system. Czy jest to możliwe ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zależy mi jednak na tym by zachować stary system. Czy jest to możliwe ? Gdyby płyta została wymieniona na taką samą wtedy nie byłoby problemu. Inaczej nie jest to mozliwe i trzeba postawić system na nowo. Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Pewnie się da zachować stary system ale po wymianie płyty głównej prędzej czy później i tak system zacznie wariować. Sam kiedyś tak zrobiłem ale potem z biegiem czasu zaczęły się dziać różne akcje i tak pozostał tylko format. Skopiuj ważne dane i dokumenty i nie zastanawiaj się dłużej tylko stawiaj nowy system jak napisał Belfegor. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi