Matheo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam Z gory sorry za pisownie bo korzystam z laptopa co ma niemiecka klawiature. Problem moj z Blue Screenami zaczal sie od momentu kiedy znajomy podlaczyl u mnie swoj dysk zewnetrzny 1 TB My Passport (podlaczyl i od razu BS). Instalowalem pozniej jakies sterowniki by moc polaczyc sie z dyskiem lecz to na nic. Jezeli to ma znaczenie to raz uruchomilem komputer przez F8 i wylaczylem cyfrowe podpisywanie sterownikow i pamietam ze cos instalowalem w tym trybie. Od wczoraj komputer nie wstaje (restery przed ekranem logowania do win). BS szybko migal zawsze ale udalo mi sie zlapac go, oto tresc: STOP: c000021a {Fatal System Error}The Verification of a KnownDLL failed. system process terminated unexpectly with a status of 0x0009a7e0 ( 0x00000000).The system has been shut down. Windows 7 ultimate 64bit SP1 PL poczatkowo myslalem ze to awaria hardware, lecz raczej nie. grafika ok, oba dyski bo mam i SSD i HDD 0 bad sectorow, jedynie RAM troche bledow, mozliwe ze przez niego komputer nie startuje? http://zapodaj.net/c9af0afc95daf.jpg.html Znalazlem podobny temet na forum i mam juz scan z FRST. Prosze o pomoc, z gory dziekuje za zainteresowanie FRST.txt Odnośnik do komentarza
teetz Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nawet jezeli masz jeden blad RAM to wymieniasz kostki. Teraz priorytetem jest wymiana RAM. Jezeli masz dwie kostki to na zmiane testuj i zobacz, ktora jest wadliwa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi