grzebar Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam serdecznie. Potrzebuję pomocy Pilnie. Robiłem sobie porządki na kompie Wise register cleanerem i po czyszczeniu rejestru i ponownym uruchomieniu system dochodzi do pewnego momentu i pojawia się niebieski ekran z białymi napisami który szybko znika i system restartuje się i tak w kółko. Użyłem Combofix ale nie pomógł. Jak narazie pracuje na trybie awaryjnym Pomocy Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Temat założony w dziale diagnostyki infekcji, żadne obowiązkowe raporty nie podane (KLIK). A na temat używania ComboFix: KLIK. Temat przenoszą do działu Windows, a że nawet nie podałeś o jaki system chodzi, widok ogólny działu. Robiłem sobie porządki na kompie Wise register cleanerem i po czyszczeniu rejestru i ponownym uruchomieniu system dochodzi do pewnego momentu i pojawia się niebieski ekran z białymi napisami który szybko znika i system restartuje się i tak w kółko. Jak narazie pracuje na trybie awaryjnym Skoro to bezpośredni skutek czyszczenia rejestru, to: - Użyj kopię zapasową utworzoną podczas usuwania Wise. A jeśli byłeś na tyle nierozważny, że tego nie zrobiłeś: - Zastosuj Przywracanie systemu do daty sprzed porządków. W przypadku braku jakiejkolwiek kopii zapasowej: - Na teraz nic kompletnie nie da się powiedzieć, bo brak danych (wersja systemu, kod BSOD, co było usuwane w Wise). - Może się okazać konieczna reinstalacja Windows. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi