moonsi Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam Mam problem z kartą Cardbuss Belkin F5U506. Podłączam to do laptopa (Toshiba L350D 11J system Vista 32bity sp2) i zużycie procesora wskakuje do 50-70% i tak pozostaje nawet jak wyciągnę kartę. Co może być problemem? Nie mam pojęcia. W załączniku są wyniki z cpu-z MAINCOON-PC.txt Odnośnik do komentarza
moonsi Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Z całego serca dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Z całego serca dziękuję za pomoc Nie ma za co... Zauważ, że pomoc tutaj otrzymaną o ile otrzymasz takową jest darmowa, mało tego jest sezon urlopowy i nie dziw się że czasami brakuje pomocy. Teraz przejdźmy do rzeczy - Co odnotowuje dziennik zdarzeń, czy były jakieś bluescreen'y ? Odnośnik do komentarza
moonsi Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wiem, że jest sezon urlopowy, ale założyłem już drugiego posta i nic pomijając inne fora (nikt nie potrafi mi pomóc). Miałem już wyrzucać laptopa przez okno, ale w sumie nie miałbym gdzie sprawdzić maila Do rzeczy: nie było żadnych bluescreenów. Dzięki, że odpisałeś Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi