DariniO Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam,Więc tak.. po włączeniu laptopa, zauważyłem dziwną awarię. System nie uruchamia się normalnie. Po wpisaniu nazwy użytkownika i hasła do logowania, zatrzymuje się wszystko na napisie "Zapraszamy". Za którymś tam razem poszło dalej.. "Trwa przygotowywanie pulpitu". Potem uruchamia się tapeta "startowa" (wisząca w dniu zakupu) i w końcu uruchamia, ale na profilu tymczasowym ("Użytkownik zalogował się przy użyciu profilu tymczasowego. Zmiany wprowadzone w tym profilu zostaną utracone po wylogowaniu. Aby uzyskać szczegółowe informacji sprawdź dziennik zdarzeń lub skontaktuj się z administratorem.") Dodam, że wszystkie skróty programów, różne dokumenty, foldery które miałem na pulpicie zniknęły.. Nie wiem co jest grane, tak nagle po wyłączeniu i włączeniu laptopa.. nigdy czegoś takiego nie miałem. Prosiłbym o pomoc, osób które się na tym znają. Jeśli potrzebne tu będą jakieś logi to załącze. Pozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Temat w nieodpowiednim dziale. Przenoszę do Windows, na razie na widok ogólny, bo nawet nie podałeś z jakim systemem mam do czynienia. Potem uruchamia się tapeta "startowa" (wisząca w dniu zakupu) i w końcu uruchamia, ale na profilu tymczasowym ("Użytkownik zalogował się przy użyciu profilu tymczasowego. Zmiany wprowadzone w tym profilu zostaną utracone po wylogowaniu. Aby uzyskać szczegółowe informacji sprawdź dziennik zdarzeń lub skontaktuj się z administratorem.") Dodam, że wszystkie skróty programów, różne dokumenty, foldery które miałem na pulpicie zniknęły.. Profil tymczasowy startuje z zupełnie innego folderu, dlatego nie widzisz programów i dokumentów. Twoje obiekty są w innym folderze konta. A dostęp do swojego konta mogłeś utracić na skutek różnych przyczyn np. błędy dysku, problem utraty uprawnień. Wstępnie podaj log z sid.vbs.: KLIK (punkt 3). . Odnośnik do komentarza
DariniO Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam, Już sobie poradziłem z problemem, ale dziękuje za odpowiedz. Temat do zamknięcia, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi