balldome Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam, Potrzebuje sterownikow do zintegrowanej kart graficznej do laptopa. Instalowalem juz mase z neta ale nic nie dziala. Zreszta nie moge znalezc konkretnie pod viste. Jak instaluje z win7 to albo mam czarny ekran (dzwieki normalnie slychac), albo jak juz sie zainstaluje to w menadzeze urzadzen jest prawidlowa nazwa, ale z zoltym trojkatem, a w opisie pisze ze sterownik nie działa, albo jest uszkodzony. Laptop: Dell Inspiron 15 3520 Chip Number: Intel HD Graphics 3000/2000 Chip Description: 2nd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 3000/2000 Procesor: Intel Celeron B820 System: Vista Home Basic 32 Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Próbowałeś te https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=21413&lang=eng Odnośnik do komentarza
balldome Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 tak instalowalem, niestety czarny ekran. Slychac ze wszystko dziala normalnie, tylko brak obrazu (obraz robi sie czarny po zaladowaniu systemu). W trybie awaryjny widac juz normalnie. Ogolnie to z kolorami jest ok, ale potrzebuje podlaczyc do TV przez hdmi, ale nie moge sie polaczyc, podobno wlasnie po instalacji lepszych sterow bede mogl podlaczyc do TV. Odnośnik do komentarza
balldome Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 bedzie ktos w stanie mi pomoc? zalezy mi tylko na tym aby podlaczyc go do TV przez hdmi, moze ktos doradzi jakis inny sposob? z tego co czytalem to nie ma osobnych sterownikow do hdmi. Odnośnik do komentarza
balldome Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Problem rozwiazany, mozna zamykac temat. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi