Tiudi Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Od pewnego czasu co jakiś czas strony nie chcą mi się ładować - po dłuższym czekaniu zazwyczaj wyłączam i włączam internet. Szybkość pobierania jest za niska. Usunąłem niepotrzebne pliki, także z napisami : "toolbar...", zeskanowałem komputerem Kaspersky'm i nie mam więcej pomysłów. Podejrzewam, że w moim komputerze są wirusy itp. , dlatego zostawiam logi. Proszę o pomoc. Dziękuję za zainteresowanie. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Raporty nie mają żadnych konkretów, a infekcji nie widać. Komentarze poboczne w spoilerze: 1. Usuń tylko drobnostki adware: - Firefox: menu Pomoc > Informacje dla pomocy technicznej > Zresetuj program Firefox. - Internet Explorer: Opcje internetowe > Programy > Zarządzanie dodatkami > Dostawcy wyszukiwania > usuń wyszukiwarkę Ask. - Uruchom AdwCleaner i zastosuj Usuń. 2. Usługa Autodesk się zawiesza: Error - 7/31/2013 4:39:35 AM | Computer Name = komputer | Source = Service Control Manager | ID = 7009 Description = Upłynął limit czasu (30000 ms) podczas oczekiwania na połączenie się z usługą Autodesk Content Service. Error - 7/31/2013 4:39:35 AM | Computer Name = komputer | Source = Service Control Manager | ID = 7000 Description = Nie można uruchomić usługi Autodesk Content Service z powodu następującego błędu: %%1053 Start > w polu szukania wpisz services.msc > z prawokliku Uruchom jako Administrator. Na liście dwuklik w Autodesk Content Service i Typ uruchomienia przestaw na Wyłączony. Zresetuj system. 3. Odinstaluj firmowy zbędny i problematyczny ASUS WebStorage. Temat przenoszę do działu Sieci. Raporty wymagane działem: KLIK. Rozumiem, że Kaspersky Anti-Virus 2013 pojawił się już gdy był problem? . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi