McRo Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam Zwracam się z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu z wirusem Ukash. Miałem z nim już styczność i udawało mi się go pozbyć. Ale w tym przypadku nie daje już rady. W załączeniu przesyłam logi. Dziękuje OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
McRo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie ma szans tego naprawić ? Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jest szansa na usunięcie tej infekcji. Problem jest tylko taki, że od 27 lipca @Picasso jest nieobecna, aż do ok. 11 sierpnia, @Landuss czasem zagląda tu, ale nie pomaga, a nikt więcej nie ma prawa tu pomagać.. Tak więc masz do wyboru: 1) sformatować dysk 2) poczekać do 11 sierpnia,(czyli łącznie 12 dni od 31 lipca!) 3) poszukać innego forum, gdzie pomoc otrzymasz prawie natychmiast. to tylko: [2013-07-24 13:54:55 | 000,000,806 | ---- | M] () -- C:\Documents and Settings\Dewelop\Menu Start\Programy\Autostart\regmonstd.lnk plik do usunięcia SRV - File not found [Auto | Stopped] -- C:\DOCUME~1\ALLUSE~1\DANEAP~1\fvJcrgR.exe -- (winmgmt) naprawa tego klucza w Rejestrze O4 - HKU\S-1-5-21-2000478354-602162358-1417001333-1003..\Run: [Iszyokaxz] C:\Documents and Settings\Dewelop\Dane aplikacji\Toev\utqil.exe (Twain Working Group) plik, folder, i wartość klucza do usunięcia. C:\Documents and Settings\Dewelop\Dane aplikacji\Iqku to też wygląda podejrzanie Masz też infekcję pendrivową (potrzebne będzie użycie USBFix) Masz też sponsorskie śmieci (potrzebne będzie odinstalowanie ich/użycie Adw-Cleaner) Jak widzisz, na każdym innym forum znajdzie się szybko ktoś, kto Ci pomoże. Wybieraj, ja Ci nie pomogę w wyborze, musisz sam wybrać.. Odnośnik do komentarza
McRo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dzięki wskazówką jessici udało mi się uruchomić komputer. Ukash już się nie pojawia. Dziękuje Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Proszę o potwierdzenie napraw, czyli nowy log OTL z opcji Skanuj + log z Farbar Service Scanner. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi