izaw Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Mam pytanie, czy można by zmienić tę czarną ikonę z krzyżykiem (załączniki w temacie) na inną? Bardziej kojarzy się z zamknięciem tematu, niż załącznikami. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Mam pytanie, czy można by zmienić tę czarną ikonę z krzyżykiem (załączniki w temacie) na inną? Bardziej kojarzy się z zamknięciem tematu, niż załącznikami. Czarny krzyżyk? Pokaż mi zrzut ekranu, bo jakoś nie potrafię wymyślić o jaki chodzi. Odnośnik do komentarza
izaw Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Proszę bardzo. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Nic takiego nie widzę. U mnie lista tematów (Dzisiejsza nowa zawartość / Zobacz nową zawartość / oraz normalny widok tematów w forum) ma prawidłowe ikony Załączników. Jest skierowanie na plik: https://www.fixitpc.pl/public/style_images/iskin/attachicon.gif Sprawdzałam na: Firefox 3.6.12, Internet Explorer 8, Opera 10.63 i Google Chrome 7.0.517.41.Jaka przeglądarka, czy wyczyszczone cache i czy nie masz jakiś tweaków w stylu? Odnośnik do komentarza
izaw Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Przeglądarka Firefox 3.6.12. Nie mam żadnych tweaków stylu. Adres do obrazka attachicon.gif. Hmm w IETab ikony prawidłowe. Wyczyszczenie cache nic nie dało. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Czy otwieranie strony z ominięciem cache aka pobranie od nowa, czyli przez CTRL+F5, także pokazuje złą ikonę? Odnośnik do komentarza
izaw Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Po otwarciu Ctrl+F5 poprawne ikony wróciły. Teraz - przynajmniej na razie - nawet po normalnym otwarciu są właściwe. Dzięki. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 W związku z tym wygląda to na problem cache (lub proxyfikacji połączenia). U mnie czasem też jest niezgodny content, gdy na serwerze sobie wymieniam obraz na inny, ale o takiej samej nazwie i Firefox nadal mi pokazuje stary obraz. CTRL+F5 aktualizuje dane. Temat wydzielam w osobny, jako nie związany z aktualizacją. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi