szczupalus Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam jak w obrazku zalaczonym po prawej stronie stronie na samej gorze powinny znajdowac sie propozycje do wyswieltenia ja je mam dopiero od polowy strony gdy przewijam na dol Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Na moje oko masz za małą rozdzielczość ekranu. Twoja to 1024x768, czyli dość niska. Nic dziwnego że YouTube nie mieści się z propozycjami. Odnośnik do komentarza
szczupalus Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 No nie bardzo bo wczesniej bylo wszystko ok Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Zwróć tylko uwagę, że serwis youtube (podobnie, jak inne) nie jest niezmienny. To, że kiedyś coś działało inaczej nie znaczy, że będzie tak działać zawsze. W ostatnim czasie dużą metamorfozę przeszedł np. gmail (też ze stajni googla). Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 No właśnie, wcześniej było OK a teraz jest źle bo niedawno wygląd YouTube został lekko zmieniony i przez to masz problem. Edit: nie widziałem posta wyżej. Odnośnik do komentarza
szczupalus Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 wlasnie to zauwazylem jest juz ok naprawione:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi