szuma Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 WItam, Zniknęły mi katalogi z dysku przenosnego. Kaspersky podczas skanowania dysku w raporcie wyświetla wszystkie katalogi i pliki skanowanie nie pokazuje żadnych wirusów Pozdrawiam, Szuma Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Poproszę jeszcze o log z USBFix z opcji Listing. . Odnośnik do komentarza
szuma Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Log: UsbFix Listing 1 .txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Obciąłeś ręcznie log USBFix? Listowanie objęło tylko dysk H i CD-ROM pod I... 1. Start > w polu szukania wpisz cmd > z prawokliku Uruchom jako Administrator. Po kolei wklej te komendy każdą zatwierdzając ENTER: attrib /d /s -s -h H:\* rd /s /q H:\$RECYCLE.BIN rd /s /q H:\RECYCLER 2. Zrób nowy log USBFix z opcji Listing. . Odnośnik do komentarza
szuma Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Tak edytowałem log bo sprawa tyczy się dysku H:\ . Jeśli jest Ci potrzebny w całości to takiego wkleję. Po wklepaniu pierwszej komendy dostaje komunikat: "Odmowa dostępu - H:\System Volume Information Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Ten błąd jest spodziewany. Zadałam komendę rekursywnego ściągania atrybutów (przetwarzane wszystkie obiekty na H) i obiekt Przywracania systemu (System Volume Information) stawi opór. Istotne jest czy mimo tego błędu reszta obiektów została przetworzona? . Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez picasso 25.08.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi