auror Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Witam, Od paru dni mam problem z Google Chrome. W momencie uruchomienia programu, nie ładuje się żadna strona (puste białe tło), Zużycie procesora sięga 100% i jeśli w tym samym czasie uruchomione są Firefox lub Opera również jest tam problem z ładowaniem stron z internetu. Wyłączając Chrome standardowo kliknięciem w krzyzyk (alt+F4) okno aplikacji znika, ale w procesach są dalej dwa procesy Chrome. Do momentu ubicia procesów wszystkie inne przeglądarki też są "powieszone". Próbowałem reinstalacji Chrome i to też nic nie pomaga. Podsyłam logi. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Temat przenoszę do działu Software. Brak oznak infekcji. Tylko doczyść resztki adware: odinstaluj Complitly + Pandora Service, a następnie uruchom AdwCleaner i zastosuj Usuń, przedstaw wynikowy log utworzony na dysku C. Od paru dni mam problem z Google Chrome. W momencie uruchomienia programu, nie ładuje się żadna strona (puste białe tło), Zużycie procesora sięga 100% Sprawdź czy niedomyślne wtyczki nie kolidują. W pasku adresów wklej w pasku adresów wpisz chrome://plugins. Wyłącz wszystko co niedomyślne i przeładuj Google Chrome. . Odnośnik do komentarza
auror Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Nie można sprawdzić wtyczek, bo chrome po prostu nie odpowiada. Uruchamiając chrome w pasku adresu pojawia się taki adres: https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=chromiumsync&sarp=1&continue=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fintl%2Fen-US%2Fchrome%2Fblank.html%3Fsource%3D0 ale nic się nie chce załadować, program stoi. Cokolwiek bym nie wpisał w pasek adresu czy wybrał z menu programu, nic się nie dzieje a procesor jest zajęty w 100% (Firefox w tym czasie też nie ładuje stron) AdwCleanerem dwukrotnie uruchomiłem z opcją Delete. Logi poniżej. Pandora Service wyinstalowany. Complitly nie widać w zainstalowanych. Jeśli chodzi o Chrome'a też już chyba ze 4 razy próbowałem reainstalacji. I żadnych zmian na lepsze. AdwCleanerS4.txt AdwCleanerS5.txt Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Spróbuj zainstalować chrome z alternatywnego instalatora KLIK Tam masz dwie wersje dla jednego użytkownika i wielu użytkowników. Ciekawe dlaczego strona zalogowania do chrome działa w Firefox jak włączam? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi