adriann72 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Witam! Piszę ten post z resztki ze swoich sił, ponieważ mam bardzo dobijający problem. Otóż chyba od wczoraj nie mogę zainstalować ani odinstalować żadnej aplikacji. Gdy chcę uruchomić Windows Installer w usługach piszę błąd 5 Odmowa dostępu Nie działa komenda msiexec /unreg, msiexec /regserver A gdy chcę przywrócić system piszę: Próbowałem już wszystkich programów FixIt i innych i nic! Ludzie, pomocy! OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Odinstaluj Kaspersky a potem sprawdź co w trawie piszczy http://traxter-online.net/windows/problemy-z-programami-opartymi-o-instalator-windows-msi Odnośnik do komentarza
adriann72 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Jak by jeszcze dało się usunąć... znowu ten błąd. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Jak by jeszcze dało się usunąć... znowu ten błąd. czytałeś linka którego zapodałem? Tam jest wszystko o tym błedzie. Odinstalowałeś Kaspra? Odnośnik do komentarza
adriann72 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Nie da się usunąć bo jest ten błąd, komendy msiexec /unreg, msiexec /regserver nie działają. Tak robiłem tam kilka rzeczy i nic dalej tak samo. Nie da się nawet zaktualizować tego Instalatora Windows, bo pisze "W magazynie brak miejsca na wykonanie tego polecenia." Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 bo pisze "W magazynie brak miejsca na wykonanie tego polecenia." 1. Wyczyść foldery przywracania systemu https://www.fixitpc.pl/topic/5-dezynfekcja-kroki-finalizujace-temat/page__p__42415?do=findComment&comment=42415 2. start > polecenie uruchom > cmd w oknie konsoli wklep sfc /scannow jak skończy sie weryfikacja plików podaj jaki był komunikat Odnośnik do komentarza
adriann72 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Dobra mogę wejsć w ten folder. Usunąć z niego wszystko. w sfc /scannow też błąd przy 9% Funkcja Ochrona zasobów systemu Windows nie może wykonać żądanej operacji. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Nie da się usunąć bo jest ten błąd, komendy msiexec /unreg, msiexec /regserver nie działają. Zastosuj Repair MSI (Windows Installer) - http://www.tweaking.com/content/page/repair_msi_windows_installer.html Odnośnik do komentarza
adriann72 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Zastosuj Repair MSI (Windows Installer) - http://www.tweaking.com/content/page/repair_msi_windows_installer.html Dalej Odmowa dostępu :/ i nic nie można instalować. Usunąłem te punkty przywracania przez ochronę systemów dla dysku c i w folderze zostało: Gdy chcę wyłączyć dla dysku C: Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Nie zrobiłeś może kopii rejestru programem Glary Soft lub podobnym? Odnośnik do komentarza
adriann72 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Nie zrobiłeś może kopii rejestru programem Glary Soft lub podobnym? Raczej nie. Ale często czyściłem CCleanerem. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Raczej nie. Raczej czy na pewno nie? Utwórz drugie konto i sprawdź czy wszystko działa na drugim koncie. Odnośnik do komentarza
adriann72 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Na drugim koncie nie mam uprawień do Dysku C Odmowa dostępu, zaznaczyłem administratora. Ale przy instalacji tak samo. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Wg mnie są tu ewidentne zmiany uprawnień w rejestrze. Kto wie czy nie uszkodzenie rejestru. Jak masz czas to poczekaj na Picasso. Albo instaluj system od podstaw. Odnośnik do komentarza
adriann72 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 No to poczekam Chyba że będę potrzebował coś zainstalować to reinstallne system. Dzięki za odpowiedzi Belfegor Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Start > polecenie uruchom >cmd wklep chkdsk /r potwierdź komunikat literką T restart i cierpliwie czekasz na sprawdzenie stanu dysku i plików Odnośnik do komentarza
adriann72 Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Przy następnym uruchomieniu systemu dopiero sprawdzi. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Mówiłem zrób restart i czekaj Odnośnik do komentarza
adriann72 Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Już sprawdziło. Znowu jak chcę uruchomić usługę Odmowa dostępu. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Zrób Przywracanie systemu z poziomu WinRE: KLIK. O ile to teraz możliwe, bo niestety wykonanie tego odbiera całkowicie szansę: Wyczyść foldery przywracania systemu Nie jest jednak jasne czy to zrobiłeś. Poza tym, powiedziałeś coś takiego: Dobra mogę wejsć w ten folder. Usunąć z niego wszystko. O czym Ty mówisz, o którym folderze? Mam nadzieję, że nie C:\System Volume Information! Tego folderu Przywracania systemu nie należy czyścić ręcznie, to zupełnie rozstroi magazyn. . Odnośnik do komentarza
adriann72 Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dobra dziękuję za wszystkie odpowiedzi, odtworzyłem kopie zapasową i o dziwo Windows Installer był wyłączony, ale dało się włączyć Jeszcze raz Dzięki! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi