adu1995 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam. Mam problem chyba z bibliotekami. Przy uruchomieniu gry (Grid 2) wyskakuje mi ten błąd. Proszę o pomoc. Proszę również o precyzyjne instrukcje co i jak. Pozdrawiam. Nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jeśli to Windows XP, to GRID-a 2 na nim nie uruchomisz. Nie wspiera on tego staruszka. PS. Zły dział... Odnośnik do komentarza
adu1995 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 tak tylko, że wcześniej działał a jak zainstalowałem od nowa system to nie działa Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 tak tylko, że wcześniej działał a jak zainstalowałem od nowa system to nie działa Ta... chyba że wcześniej miałeś co najmniej Windows Vista na kompie... Przykład - KLIK to nie jest jedyny portal internetowy który takie coś wyrzuca. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi