tworek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Podczas korzystania z przeglądarki co jakiś czas same wyskakują mi w nowej karcie reklamy różnych gier lub typu "wygrałeś". Wszystko dzieje się od czasu kiedy ściągnąłem na dysk program do instalacji sopcasta. Proszę o sprawdzenie logu i wskazówki jak pozbyć się problemu. combofix log.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 tworek to już Twój drugi temat, który ignoruje tutejsze wytyczne: - Na temat używania ComboFix: KLIK. Użyty niepotrzebnie i tyle. - Zasady działu jakie tu raporty się podaje: KLIK. Odczytu z ComboFix nie usuwaj, bo musi być wiadome co mieszał, ale podaj obowiązkowe tu logi. . Odnośnik do komentarza
tworek Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 wrzucam pozostałe logi, mam nadzieję ze to już będzie wszytko Extras.Txt OTL.Txt rootkit.txt Odnośnik do komentarza
tworek Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) tworek, są wakacje i prowadzący pomoc nie mogą tu warować 24/7. Przeprowadź następujące działania: 1. Na początek deinstalacje: - Przez Panel sterowania odinstaluj AVG Security Toolbar, Bundled software uninstaller, Qtrax Player, Yontoo 2.05. - Google Chrome: w Rozszerzeniach odinstaluj Cool Smiley Bar for Facebook, AVG Security Toolbar. - Firefox: menu Pomoc > Informacje dla pomocy technicznej > Zresetuj program Firefox. 2. Uruchom AdwCleaner i zastosuj Usuń. Na dysku C powstanie log z usuwania. 3. Zrób nowy log OTL z opcji Skanuj (już bez Extras). Dołącz log utworzony przez AdwCleaner. . Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez picasso 25.08.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi