elneptico Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam Bardzo proszę o pomoc w naprawieniu następującego błędu: Nie zdążyłem podłączyć kabla zasilania do mojego laptopa hp. Mam słabą baterię i komputer bardzo szybko się wyłączył. W tym czasie miałem podłączony pod usb dysk twardy zewnętrzny. Po ponownym uruchomieniu vista nie włącza się w trybie normalnym jest czarny ekran i nic... Tryb awaryjny działa. Bardzo proszę o pomoc gdyż pogubiłem się w poradach a po kilku komputer wogóle nie chciałe się włączyć. Naszczęście jakoś zaskoczył. wykonałem sfc /scannow w cmd.exe ale nie dało to rezultatu aktualnie system zatrzymuje sie na ładowaniu w trybie normalnym. Pozdrawiam Jeszcze raz proszę o pomoc w tej sprawie. Nie wiem od czego zacząć a boję się grzebać by czegoś jeszcze bardziej nie zepsuć. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Lawokok Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Ja myśle ,że to jest skutek przegrzania sie , lub np: ładowarki (ładowarka może jest uszkodzona ) Ale wejdz w trym awaryjny i przywróć system do poprzedniego stanu może pomorze :-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi