krfcm Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam, już na poczontuk chcę przeprosić ponieważ nie wiem czy w dobrym dziale pisze temat. Przejdzmy do rzeczy od 2 dni gdy uruchamiam komputer procesor jest wykorzystywany w 100%, wcześniej przy włączaniu było to około 30-40%. Teraz non stop jest 100%. przeskanowałem komputer Avastem nic nie wykrył (widows 7 64 bit). Addition.txt FRST.txt OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Stosowałeś SpyHunter, to program wątpliwej reputacji. Widzę tu podejrzany program iSafe oraz odpadki adware. Doczyść to wszystko: 1. Przez Panel sterowania odinstaluj iSafe. 2. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :Files C:\ProgramData\AVG SafeGuard toolbar C:\ProgramData\AVG Secure Search C:\ProgramData\eSafe C:\Program Files (x86)\AVG Secure Search C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search C:\Program Files (x86)\iSafe C:\Program Files (x86)\WebCake C:\Program Files (x86)\mozilla firefox\searchplugins\safeguard-secure-search.xml C:\Program Files\Enigma Software Group C:\Users\Gigi\AppData\Local\AVG SafeGuard toolbar C:\Users\Gigi\AppData\Roaming\0D1F1S1C1P0P1C1F1N1C1T1H2UtF1E1I C:\Users\Gigi\AppData\Roaming\iSafe C:\Users\Gigi\AppData\Roaming\eCyber C:\Windows\SysNative\drivers\avgtpx64.sys C:\Windows\DeleteOnReboot.bat C:\Users\Gigi\Desktop\sh-remover.exe :Services vToolbarUpdater15.3.0 avgtp esgiguard FairplayKD :Reg [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "KiesTrayAgent"=- "WebCake Desktop"=- "HKEY_USERS\S-1-5-21-3574983524-1031855739-1646550541-1001\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main" "Default_Page_URL"=- :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart systemu. 3. Uruchom AdwCleaner i zastosuj Usuń. Na dysku C powstanie log z usuwania. 4. Zrób nowy log OTL z opcji Skanuj: zaznacz opcję Pomiń pliki Microsoftu, pliku Extras po raz drugi nie podawaj. Dołącz log utworzony przez AdwCleaner. . Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez picasso 25.08.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi