stinx Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Mam taki randomowy problem czasami, zaznaczam czasami bo to nie zawsze się dzieje po zainstalowaniu czegoś chyba nawet już po instalacji wyskakuje mi czyste okienko notatnika i informacja czy wyczyścić kosz. Gdzie może być powód tego zjawiska. W zasadzie to nie jest chyba niebezpieczne ale za to irytujące. Np. teraz inslatowałem jave i mi to się pojawiło dla zdjęc zainstaluję ją ponownie by pokazać o co chodzi. Odnośnik do komentarza
StarterX4 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Wejdź w Komputer, Kliknij PPM na dysk c i kliknij właściwości, przejdź do zakładki narzędzia, wybierz sprawdzanie błędów. Jeśli nie pomoze uruchom cmd za pomocą administratora, wpisz sfc/scannow i gdy instalator poprosi o płytę włóż ją. Odnośnik do komentarza
teetz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 poprawie tylko kolege: sfc /scannow Dodatkowo po wykonaniu polecenia - kombinacja klawiszy [windows]+[R] i wpisz "%windir%\Logs\CBS" Enter; Będziesz tutaj miał plik CBS.log wyślij go nam, lub poprostu otwórz notatnikiem i wklej do posta (jeżeli plik jest na prawde długi, a może być, to lepiej gdzieś shostuj, np na sendspace i daj link). Pozatym nie sądze, żeby był to problem, z którym poradzi sobie sfc.exe Sądzę, że już efektowniej będzie przeskanować, pełnym skanowaniem, dysk za pomocą MalwareBytes Anti-Malware Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi