Maker Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam. Denerwuje mnie malutki szczegół, byc moze nie istotny, ale.. Czy można zmienić ten obrazek, który wyświetla się (przynajmniej u mnie, najnowszy Firefox) przy pasku adresu i na karcie?Kiedy mam dwa fora z takim domyslnym obrazkiem, to czasem cięzko jest mi odróżnić które forum jest które Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Favicon Picker - Świetny dodatek do Firefoksa umożliwiający zmianę favicon.ico. Odnośnik do komentarza
Maker Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Dziekuje, teraz dzięki temu dodatkowi nie mam w ogóle obrazków na kartach. Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ale co zrobiłeś? Czy masz w opcjach wyłączone pamiętanie historii ?Miałem podobny efekt jak było wyłączone. Odnośnik do komentarza
Maker Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wywaliłem ten dodatek a to zostalo. Tak mam wyłączone zapisywanie historii. Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 To włącz na chwilę. Zobacz efekt i z powrotem wyłącz. Powinno być normalnie.Ten dodatek możesz spokojnie jeszcze raz zainstalować. Tylko pamiętaj, zmiany favicon dokonuj przy włączonej historii. Po zmianach możesz spokojnie ją wyłączyć (u mnie działa ). Odnośnik do komentarza
Maker Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Dobra, zainstowałem jeszcze raz, pozmieniałem opcje i... jest normalnie. Na szczęście Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Sory za offtop, ale czy te obrazki to tak strasznie przeszkadzają, przecież żeby nie te obrazki to ja bym nie wiedział co gdzie jest. Odnośnik do komentarza
stivo Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 A może jednak ktoś by zrobił (ewentualnie znalazł) jakąś fajną favikonkę, bo domyślna IPB trochę nie pasuje? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wypowiadałam się już w tej kwestii (post #81) "tymczasowo wolę nic nie dawać niż dawać byle co" Odnośnik do komentarza
stivo Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Jednak słówko tymczasowo daję jakąś nadzieję, więc czekamy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi