Patryq Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam, mam problem z wifi od wczoraj popołudnia mam problemy z podłączeniem się do sieci bezprzewodowych. Byłem na noc u znajomego i chciałem się podłączyć pod jego sieć i się podłączyłem przyszła noc i nagle neta mi wywaliło i tyle chciałem z powrotem podłączyć się do sieci ale wifi już nie wykrywa a router jest sprawny ponieważ resetowaliśmy go chyba z 5 razy i za każdym razem znajomy ma. 2 godziny temu wróciłem do domu i chciałem normalnie się podłączyć pod własną sieć z powrotem ale mojej też nie wykrywa a router także działa był resetowany i działa ponieważ są aktualnie 2 komputery podłączone i normalnie jest internet dodam też, że mam windows 7 i jest to laptop a także, że internet normalnie działa jak podłączę kabel LAN. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
Patryq Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Już zrobiłem, kanał na routerze był za wysoki na 13 i dlatego wifi mi nie łapało sygnału Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi