StarScream Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam, od kilku dni, jak gram w grę Battlefield 3 multiplayer, 1-2 razy dziennie po 10-15 minutach gry, gra się zacina i wyskakuje błąd 1 (TAK GO NAZWIJMY). Dzisiaj się zdenerwowałem, ponieważ ten błąd 1 wyskakiwał po 1-2 minutach, co mnie zmotywowało do nam=pisania na forum. Próbowałem zreinstalować sterowniki do karty graficznej, ale wyskakiwał błąd podczas instalacji,a jak chciałem odinstalować sterowniki, to wyskoczył błąd 2 (-||-). Wcześniej to nie miało miejsca, miałem kiedyś problemy z tą grą, ale format dysku C pomógł, i problem był spowodowany przez system prawdopodobnie. Czyściłem rejestr CCleanerem i regeditem, ale nic to nie dało. CPU Intel C2D E8400 @3.8 m/w GPU AMD Radeon HD 6850 MOBO Asus P5k PRO RAM Corsair Dominator 1066 MHz DDR2 4x1024 Mb HDD Samsung Spinpoint F3 500 Gb Karta dźwiękowa creative audigy 2 zs gold Procesor chłodzony SilentiumPC Fortis Na obudowie 3 wentylatory PSU Tacens RadiX IV 450 W W załączniku screeny błędów. Odnośnik do komentarza
StarScream Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Uchroni mnie ktoś przed kolejnym formatem ? Odnośnik do komentarza
kubawoj12 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 dokładnie mam ten sam błąd i sądze że ty jak i również ja potrzebujesz najnowszej biblioteki directx3d ponieważ to może być za stara wersja. Wyskakuje też mi "DirectX Error" . Może zainstaluj najnowszą wersje sterowników po czym odinstaluj grę i ponownie zainstaluj. Odnośnik do komentarza
StarScream Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Kurcze, mogę spróbować, tylko że gra waży kilkanaście GB i większość plików się ściąga. A tobie coś pomogło czy nadal to samo ? Spróbuję napisać na jakimś forum AMD, tylko że jest po angielsku i będzie ciężko :/ Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Jeśli gra się ściąga, to pewnie przez Origin. W takim wypadku instalkę masz (domyślnie) w folderze C:\Program Files\Origin Games\nazwa_gry\__Installer. Odnośnik do komentarza
kubawoj12 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 ja zainstalowalem 2 dni temu sterowniki ze strony AMD lecz to nic nie pomoglo i nadal wyskakuje mi ten blad ;/ Odnośnik do komentarza
StarScream Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Zrobiłem format komputera, zainstalowałem od nowa grę, i znowu ten sam problem ... nie wiem co jest grane :/ Czy coś z kartą graficzną czy co ? Odnośnik do komentarza
kubawoj12 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 dzisiaj dam wujkowi TeamViewera i przejrzy mój komputer czy jest sprawny(sterowniki itd.) Mi jak narazie polecił abym ściągnął sterowniki ze strony producenta w moim przypadku jest to Gigabyte, nie wiem jak twój. Jeszcze jedna osoba poleciła mi abym ściągnął program 3DMark ( http://www.majorgeeks.com/files/details/3dmark_vantage.html ) i sprawdził czy nie mam artefaktów po uruchomieniu. Spróbuje coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi