Suchy203 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dzień dobry. Czy ktoś obeznany pomógłby mi usunąć "na żywca" program freac ? Nie mam go w dodaj/usuń programy a plik uninstall w folderze programu nie reguje wcale, nawet jak ponownie ściągnąłem program. Revo uninstaller też go nie widzi. Jeżeli są też inne resztki/śmieci to również prosze o wskazanie. Pozdrawiam Tą całą deltę już chyba usunąłem. Dodam też log z AdwCleaner, może sie przyda OTL.Txt Extras.Txt AdwCleanerR1.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Odinstaluj z panelu programów BrowserDefender "Delta Chrome Toolbar" = Delta Chrome Toolbar Potem zamknij przeglądarki , uruchom AdwCleaner i zastosuj Usuń 2. Zrób nowy skan OTL i wstaw raport Odnośnik do komentarza
Suchy203 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Załączam logi: OTL.Txt AdwCleanerS1.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Uruchom OTL i w oknie Włąsne opcje skanowania/ skrypt wklej: :OTLDRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\WINDOWS\system32\drivers\EagleXNt.sys -- (EagleXNt)FF - HKEY_LOCAL_MACHINE\software\mozilla\Firefox\Extensions\\ocr@babylon.com: C:\Program Files\Babylon\Babylon-Pro\Utils\ocr@babylon.comO3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found.:FilesC:\Documents and Settings\All Users\Menu Start\Programy\freac - free audio converterC:\Documents and Settings\4\Dane aplikacji\freacC:\Program Files\freac:Commands[emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt 2. Pobierz SystemLook32bit http://jpshortstuff.247fixes.com/SystemLook.html uruchom i w oknie wklej :regfindfreac Kliknij w Look i daj raport Odnośnik do komentarza
Suchy203 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam, dodaje raporty: Jeszcze mam pytanie do Pana. Gdy włączam komputer to po około 3 godzinach gdy na przykład oglądam teledysk na yt to muzyka leci normalnie a obraz w spowolnionym tempie, co to może się dziać ? Ogólnie cała przeglądarka (opera) zamula wtedy, zjeżdzając scrollem w dół czasem trzeba czekać nawet minute aż coś ruszy. 07082013_105548.txt SystemLook.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 1. Uruchom OTL i kliknij Sprzątanie. 2. Pousuwaj z rejestru te kluczyki które znalazł SystemLook 3. Zainstaluj IE8 Gdy włączam komputer to po około 3 godzinach gdy na przykład oglądam teledysk na yt to muzyka leci normalnie a obraz w spowolnionym tempie, co to może się dziać ? Nie wiem. Odnośnik do komentarza
Suchy203 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Dziękuję Panu za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi