kruci1 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam. Dzisiaj po instalacji gry Hitman Absolution pojawił się następujący problem. Nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll. Kompletnie nie mam pojęcia o co chodzi. Przeczytałem kilka tematów z tym zwiazanych na tym forum ale zauważyłem przyczyny były różne więc zdecydowałem się napisać własny post. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Gra nie jest kompatybilna z Windows XP Odnośnik do komentarza
kruci1 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Tak wiem o tym. Ale dzieje się tak podczas uruchamiania dowolnej gry Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 A to ciekawe ponieważ w Windows XP brak jest funkcji _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll, dlatego to powiadomienie. Wcześniej wymieniona funkcja istnieje od Win Vista w bibliotece msvcrt.dll. Dlatego wygląda na to że próbujesz uruchamiać gry niekompatybilne z WinXP. Odnośnik do komentarza
kruci1 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Problem rozwiazany. Prawdopodobnie z hitmanem zainstalowalem niechcacy directx 10. Udalo mi sie przywrocic 9.0c i wszystkie inne gry dzialaja normalnie. Temat mozna zamknac Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi