PAFIC Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam Od nie dawna bawię się Windowsem 7, robię sobie update i dotarłem do SP1! Instaluje się wraz z pakietem live i wszystko jest Ok! Po restarcie przy konfiguracji SP1 dochodzi do 10 % i wyskakuje błąd konfiguracji i powraca do dawnych ustawień, po ponownym restarcie na pulpicie pojawia się błąd 0x80070490. I tak cały czas jak instaluje mi nowe aktualizacje, zaczyna konfigurować SP1 dochodzi do 10 %... !!! Pytanie co robić? Ściągałem już różne Fix itp... Poprostu nie daje sobie rady. Czy byłby ktoś tak dobry i pomógł mi krok po kroku co zrobić? Byłbym bardzo wdzięczny! Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Proszę nie dopisuj się do cudzych tematów. Wydzieliłam w osobny. Dostarcz konkretne materiały: Skopiuj na Pulpit folder i plik: C:\Windows\Logs\CBS C:\Windows\inf\setupapi.dev.log Spakuj wszystko do ZIP, shostuj gdzieś paczkę i podaj do niej link. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi