martha Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam! Od dnia wczorajszego nie mam możliwości połączenia się z połową stron internetowych... szczególnie doskwiera brak możliwości połączenia się z pocztą... Używam Firefoxa, wypróbowałam również IE, ten sam problem. Wyskakuje okno: połączenie zostało zresetowane. W załaczniku logi z OTL, byłabym bardzo wdzięczna za pomoc... OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Brak oznak infekcji. Tylko mała drobnostka, usuń puste wpisy startowe: O4 - HKLM..\Run: [Aimersoft Helper Compact.exe] C:\Program Files (x86)\Common Files\Aimersoft\Aimersoft Helper Compact\ASHelper.exe File not found O4 - HKLM..\Run: [browserPlugInHelper] C:\Program Files (x86)\Aimersoft\Video Converter Ultimate\BrowserPlugInHelper.exe File not found O4 - HKU\S-1-5-21-3129749323-3213680375-2284605331-1000..\Run: [RESTART_STICKY_NOTES] C:\Windows\System32\StikyNot.exe File not found Uruchom Autoruns i w karcie Logon skasuj wpisy mające taką samą nazwę jak cytowane wyżej [w klamrach]. Od dnia wczorajszego nie mam możliwości połączenia się z połową stron internetowych... szczególnie doskwiera brak możliwości połączenia się z pocztą... Używam Firefoxa, wypróbowałam również IE, ten sam problem. Wyskakuje okno: połączenie zostało zresetowane. Temat przenoszę do działu Sieci. - Na początek sprawdź podstawową rzecz: odinstaluj firewalla ZoneAlarm i jego paski (na liście zainstalowanych są widzialne pozycje: ZoneAlarm Free Firewall, ZoneAlarm Security Toolbar, ZoneAlarm Firewall, ZoneAlarm Security, ZoneAlarm LTD Toolbar). - Jeśli nie będzie poprawy, dostarcz raporty wymagane działem Sieci: KLIK. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi