Daniel2000 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Mam pewien problem, odkąd mam wifi mój laptop firmy HP pavilion dv7 4130ew zawiesza się, że zmuszony jestem go zrestartować. Router jest firmy 8level. Na innym typie komputera wifi działa normalnie i komputer się nie zawiesza. Kiedy miałem internet połączonym kablem sieciiowym laptop nie zacinał się wcale i chodził stabilnie. Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Masz najnowsze sterowniki do WiFi zainstalowane? Jaki producent Karty WiFi nazwa i model. Odnośnik do komentarza
Daniel2000 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Sterowniki karty WiFi nie są zaktualizowane. Oto zdjęcia obydwu stron karty sieciowej: Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Pobierz najnowsze sterowniki i zainstaluj. Odnośnik do komentarza
Daniel2000 Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Dzięki bardzo za pomoc. Laptop się nie zawiesza i chodzi stabilnie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi