JERYCHO Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Proszę o pomoc Mam windows 8 64 bity Zainstalowałem program antywirusowy McAfee. Teraz skończyła się ważność programu i chciałbum go odinstalować. Tylko,że słyszałem, że nie można go tak poprostu usunąć z panelu sterowania bo później mogą być problemy z włączeniem windows defender. Proszę o poradę jak go mogę usunąć i jak znów włączyć windows defender. Czy defender to wysłarczająca ochrona dla komputera - czy tak mały programik może skutecznie chronić komputer. Logów nie załączam bo nic z tym McAfee jeszcze nie robiłem jest tak jak go zainstalowałem. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Spróbuj go odinstalować z panelu programów. Potem mozesz poprawić firmowym narzedziem od producenta https://www.fixitpc.pl/topic/8716-skuteczne-usuwanie-programow-antywirusowych/ Odnośnik do komentarza
JERYCHO Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Zrobiłem jak wyżej i McAfee odinstalował się całkowicie. Bardzo dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi