JERYCHO Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Proszę o pomoc. Mam windows xp 32 bit. Mam problem z odtwarzanim plików. Wchodząc na stronę http://wyszukiwarkamp3.eu/pobierz/9VNzQkfFrNj/ pokazuje się komunikat zbyt mały rozmiar playera aby odtworzyć ten plik. Wcześniej nic takiego się nie pokazywało. W załączniku dołączam logi z tym że extras mi się nie zrobił . Bardzo proszę o radę. OTL.Txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
Ukash Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Cache w przeglądarce czyszczone było ? Na jakiej wyświetlarce neta zachodzi to zjawisko ? Odnośnik do komentarza
JERYCHO Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pamięć przeglądarki czyszczę po każdym przeglądaniu internetu, żeby usunąć pliki tymczasowe. Używam internet explorer 8. Odnośnik do komentarza
Ukash Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 System aktualizowany na bieżąco ? Być może problem spowodowała któraś z ostatnich aktualizacji, bo te ostatnio lubią przestawić to to, to tamto.. Odpal Opcje internetowe > Zaawansowane > Resetuj (odznacz Ustawienia osobiste bo w kosmos mogą polecieć zapamiętane hasła itp) Odnośnik do komentarza
JERYCHO Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Systemu nie aktualizowałem. Internet zresetowałem ale to nie pomogło. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi