Dixx37 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Witam. Jestem nowy i mam problem z moim CX640. Laptop się wyłącza na samej baterii, gdy jej stan jest nawet 90% .... Domyślam się że bateria jest już stara bo ma prawie 3 lata ale myślałem że będzie krócej trzymała a nie się wyłączała. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 bakteria do wymiany. Na samej zasiłce bangla bez problemu? Odnośnik do komentarza
Dixx37 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Na samym zasilaczu działa bez problemu. Na początku wyskakiwał mi komunikat o uszkodzonej baterii, ale teraz się nie pojawia. Jeśli nie używam lapka to się trzyma, a jak tylko zacznę się bawić to pada. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Na początku wyskakiwał mi komunikat o uszkodzonej baterii, ale teraz się nie pojawia. Jeśli nie używam lapka to się trzyma, a jak tylko zacznę się bawić to pada. I co ja mogę na to powiedzieć poza faktem że masz bakterie do wymiany. Powiem więcej nie podpinaj niesprawnej baterii do lapa bo mogą cię spotkać inne nieprzyjemnośći. Należy fakt niesprawnej bakterii przyjąc do wiadomośći i zakupić nową ( zamiennik) albo pracować jedynie na zasilaczu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi