TheKasarR Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam. Ostatnio zakupiłem pendrive'a który posiada 124 gb. Czy jest możliwość podzielenia go na partycje aby przy każdym podłączeniu go do innego komputera, zostawał odczytywany jako taki "dysk twardy". Czy jest to do zrobienia.? Mój system plików to exFAT. Pozdrawiam. Karol. Odnośnik do komentarza
Ukash Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Nie próbowałem, nie wiem , linkuje do takiej instrukcji : klik, klik. Z tego co tam i w sieci jest napisane to może być problem z widocznością partycji na innych kompach. Odnośnik do komentarza
TheKasarR Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Wiem sprawdzałem. Pytam się czy jest sposób, żeby w innych komputerach to wyświetlało jako dysk twardy typu hmm. Doinstalować oprogramowanie do pendrive'a żeby od razu przy podłączeniu komputer to odczytywał jako przenośny dysk twardy podzielony na partycję. Ciekawe czy istnieje taka opcja. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Musiałbyś za każdym razem podpinając pena do innego kompa instalować sterownik. Gra nie warta świeczki. No chyba że korzystasz tylko ze swojego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi