reko44 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam, ostatnio robiłem reinstalkę systemu, zainstalowałem stery do grafiki i audio, ale co z tymi ? (ZDJĘCIE) Co to za sterowniki ? Skąd je zainstalować ? Czy są one potrzebne ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Co to za sterowniki ? Skąd je zainstalować ? Czy są one potrzebne ? A co to za sprzęt? Podasz pełną specyfikację? Odnośnik do komentarza
reko44 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ASUS K52JC Windows 7 Home Premium 64-bit (SP1) Procesor Intel® Core™ i3 350M Grafika NVIDIA® GeForce® 310M Powinno wystarczyć Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 http://pl.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K52JC/ tu masz stery do lapka Odnośnik do komentarza
reko44 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wiem, z tej strony instalowałem stery do grafiki i audio. Na zdjęciu w pierwszym poście są te "Inne urządzenia", do których nie wiem jakie stery zainstalować, a nie zamierzam instalować każdego po kolei. Wiec jakie sterowniki zainstalować, aby te "pytajniki" zniknęły ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wiec jakie sterowniki zainstalować, aby te "pytajniki" zniknęły ? Chipset instalowałeś? Zakładka Others > Intel Rapid Storage Technology driver oraz Intel®_Management_Engine_Interface i jeszce z zakładki Utilities > zainstaluj ATKACPI driver and hotkey-related utilities Odnośnik do komentarza
reko44 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dziękuję za pomoc, jakoś dałem radę (zainstalowałem stery od TouchPada, Card Reader i Ulities -> ATKACPI driver and hotkey-related utilities). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi