Maker Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Forum polecił mi kolega, argumentunąc to takim stwierdzeniem: "Forum FixItPC dobrze się rozwija". Ja aktualnie szukałem dobrego forum, bo te na których wcześniej byłem upadły. Zdążyłem zauważyć, że administratorem tego forum jest legenda polskiego Malware Huntingu, Pani Picasso Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Witaj na Fixitpc.pl! Cóż mogę powiedzieć: czuj się jak w domu Odnośnik do komentarza
Maker Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 He he dziękuję. No cóż, te forum to takie polskie Bleepingcomputer Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Miło to słyszeć Podstawowe różnice między BC a tym forum są dwie: - nie mamy własnej akademii, chociaż mam nadzieję na jej zaistnienie i jestem gotów pomóc, by taka powstała, - jest nas... hmm... 500 razy mniej, ale to też do nadrobienia Odnośnik do komentarza
Maker Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Mam nadzieję że tu się czegoś nauczę Zanm jakieś tam podstawy sprawdzania logów, ale to nie jest pewnie nawet ułamek procenta wiedzy tutejszych użytkowników Odnośnik do komentarza
Gość OGG Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Pisze tutaj by nie zasmiecac . Witam wielki szacunek dla @picasso i reszty ekipy oby tak dalej pozdraiwam OGG Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi