komputer89pc Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 W folderze głównym na dysku mam kilka nieznanych plików. eco2wav.txt - pusty. Jakiś plik GTA Londyn? AILog.txt - pusty. To od GTA IV? Nie mam tej gry, ale mam GTA:SA, dawniej miałem VC i III. Są tam też puste fodery Sounds\Playlists. Od Winampa? Jeszcze jest plik wsadowy Windows au2. Chyba to powinienem zostawić, czy to znów jakiś bład? Co to jest? Czy mogę to bezpiecznie usunąć? Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Możesz spokojnie wszystko wywalić. To zwyczajne śmieci na dysku... Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Skąd ta pewność? Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Możesz zostawić toć to tylko śmieci. Tylko że śmieci z reguły się wyrzuca Mało tego, jeśli masz jakieś obiekcje to stwórz sobie punkt przywracania systemu przed usunięciem plików... Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ale skąd wiadomo, że to napewno śmieci? Co to ten plk wsadowy Windows? Usunę i rozwalę Windowsa? Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie. Pliki wsadowe Windows to tylko rozszerzenie (*.bat). Tworzą je najróżniejsze programy, a w środku są polecenia CMD (konsoli). Jeśli nie jest to plik oznaczony jako ukryty/systemowy, oraz daje się bez problemów usunąć, to jest niepotrzebny. Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dodam, że mam jeszcze folder AdobeTemp, a w nim adb78C0.tmp i afl.txt. W drugim plku jest jakiś log. To chyba z Adobe Photosphop. Mogę usunąć? Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Możesz usunąć. Nic potrzebnego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi