xlesiu Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witam wszystkich. Mam pewien poważny problem i proszę Was Panowie o pomoc, mianowicie. Kupiłem ostatnio sobie komputerek . I wszystko było by okej, ale. -Pierwsze primo - Resetuje się, bardzo często bez większej przyczyny, po prostu jest włączone 4 programy i spoko, a jest tylko przeglądarka i reset, i na odwrót. Przy większej liczbie aplikacji też wywala resety. -Drugie primo - Programy, zaczynając na Winampie poprzez gierki typu "Tibia" a kończąc na przeglądarkach internetowych. Wszystko ma problemy z działaniem. Po prostu crashe, a przeglądarki już w ogóle , nie dość że je wyłącza to dodatkowo komunikaty typu " Wystąpił błąd podczas wyświetlania strony...." i tak dalej. Jest to bardzo uciążliwe i nie mogę przez to korzystać z komputera. Nie znam się zbyt na komputerach, ale specyfikację jakąś mogę wypisać : SYSTEM - Win XP Professional 2002 SP2 PROCESOR - AMD Athlon™ 1.09GHz PŁYTA GŁÓWNA - GA-7N400E RAM - 1,00 gb ddr KARTA GRAFICZNA - Radeon 9200 LE FAMILY 128 mb DYSK - WDC WD1600AVJB-63SZA0 160 gb KARTA SIECIOWA - 3Com EtherLink XL 10/100 PCI DŹWIĘK - REALTEK AC'97 AUDIO ZASILACZ - CODEGEN "S" 300W Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuje i Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
xlesiu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 PROBLEM PRAWDOPODOBNIE ROZWIZANY, PODCZAS INSTALACJI NA NOWO XP WYSKOCZYL BLUE SCREEN Z INFORMACJA NA TEMAT PAMIECI FIZYCZNEJ, WYCIAGNALEM WIEC WSZYSTKIE KOSCI, OKAZALO SIE ZE 3 Z NICH TO GOOD RAM 333 , A JEDNA ELIXIR 400Mhz , WIEC ZOSTAWILEM TYLKO TE 3 GOOD RAMY I POKI CO DZIALA Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi