pb2004 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Te obrazki dotyczą oczywiście tego,że jak odinstalowałam jave to właśnie tak to wygląda te litery na stronach (nie wszystkich oczywiście) są takie rozmyte To raczej nie jest problem odinstalowania javy ani cache przeglądarki tylko ten błąd Firefoksa. Odnośnik do komentarza
leliwka Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dzięki wielkie już sobie z tym poradziłam.Póki co pomogło coś takiego: "-w pasek adresu wpisujesz "about:config", potwierdzasz, że będziesz ostrożny i szukasz wpisu "gfx.content.azure.enabled". Dwuklikiem zmieniasz wartość na "false", restartujesz (ponownie uruchamiasz) przeglądarkę i wszystko działa bez problemu. Ale wielkie dzięki pb2004 Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Czyli wszystko rozwiązane prócz tego: Od pewnego czasu nie działa mi powiększanie strony w programie Elan Smart-Pad inne funkcje działają a ta jedna nie, może wiesz co mogę zrobić? A próbowałaś reinstalacji Elan Smart-Pad? . Edytowane 21 Lipca 2013 przez picasso 21.07.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi