student Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 kiedyś bawiłem się z starymi wersjami przeglądarki opera 2-4 jak oglądałem strony to były nieco gorsze niż z dplus i pozostał wpis po przeglądarce została usunięta dezinstalatorem podobnie było też z chińską wersją chrome - liebao pozostałość to prostokonty - chińskie znaki na xp [][][][][]... została usunięta dezinstalatorem pis o trid unoficial browers się napałętał nie dawno ale nie włączałem tej przeglądarki na XP tylko na laptopie z innym systemem można było ją włączyć po rozpakowaniu archiwum Slim browers to pozostałość po przeglądarce uruchomionej portable* z pliku zip podwojone chrome było już po pierwszej instalacji Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Start -> uruchom -> regedit. Idziesz do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Clients\StartMenuInternet i masz tam wymienione. Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Start -> uruchom -> regedit. Idziesz do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Clients\StartMenuInternet i masz tam wymienione. usunąłem i nie ma zbędnych wpisów Do Zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi