marcins88 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam. Miałem problem z Microsoft Office 2010 Pro+. Odinstalowałem go i chciałem zainstalować no nowo a tu zonk. Nie chce się zainstalować. Dochodzi instalacja do końca i nagle pasek postępu cofa się do połowy i wyskakuje komunikat, że nie można zainstalować. Probowałem nawet 2007 zainstalować i nic. Czyściłem wszystko CCleanerem, AVG PC TuneUp, i narzędziami do usuwania MS. Niestety nic nie działa a jest mi mega potrzebny. Co zrobić? Niżej wrzucam wynik ComboFixa log.txt Odnośnik do komentarza
Anthrox Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Spróbuj skorzystać z tego: http://support.microsoft.com/kb/290301 zainteresuj się przede wszystkim: Odinstalowanie pakietu Microsoft Office 2010 za pomocą poprawki automatycznej Microsoft Fix it Odinstalowanie pakietu Microsoft Office 2010 za pomocą narzędzia do rozwiązywania problemów z instalowaniem i odinstalowywaniem programów Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Na temat używania ComboFix: KLIK. Pomijając, że uruchomiłeś go niepotrzebnie, jego raport jest bezużyteczny pod kątem opisywanego tu problemu, w ogóle inna sfera tematyczna. Na przyszłość jakie logi się tu pokazuje z narzędzi nieinwazyjnych: KLIK. Czyściłem wszystko CCleanerem, AVG PC TuneUp, i narzędziami do usuwania MS. Którymi narzędziami MS, tymi: KLIK? Na pewno użyłeś narzędzie z możliwości numer 3, bo widzę na dysku katalog C:\MATS. Czy próbowałeś zawartych tam instrukcji ręcznego usuwania pakietu? EDIT: Anthrox, przynajmniej jedno z nich (Odinstalowanie pakietu Microsoft Office 2010 za pomocą narzędzia do rozwiązywania problemów z instalowaniem i odinstalowywaniem programów) już użył. . Odnośnik do komentarza
Anthrox Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 EDIT: Anthrox, przynajmniej jedno z nich (Odinstalowanie pakietu Microsoft Office 2010 za pomocą narzędzia do rozwiązywania problemów z instalowaniem i odinstalowywaniem programów) już użył. Napisał to bardzo ogólnikowo, więc wydawało mi się, że nie trafił akurat na kb290301. Tłumacz się @marcins88! Odnośnik do komentarza
marcins88 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Spróbuj skorzystać z tego: http://support.microsoft.com/kb/290301 zainteresuj się przede wszystkim: Odinstalowanie pakietu Microsoft Office 2010 za pomocą poprawki automatycznej Microsoft Fix it Odinstalowanie pakietu Microsoft Office 2010 za pomocą narzędzia do rozwiązywania problemów z instalowaniem i odinstalowywaniem programów Tak, użyłem tych dwóch narzędzi i nic ;/ Odnośnik do komentarza
Anthrox Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Czasami Fix It trzeba było użyć dwa razy, zanim skutecznie zadziałał. Jeśli nadal nie pomaga, hmmm muszę pomyśleć, a tymczasem możesz skorzystać z uwagi administratorki @picasso - czyli spróbować ręcznie wyrzucić pliki / dane z rejestru. Odnośnik do komentarza
marcins88 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Robiłem dwa razy, a co do ręcznego to jakoś nie moge tej instrukcji ogarnąć ;/ Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Czy to był MSO2010Remove.msi? U mnie zadziałał a teraz nie mam jak sprawdzić (siedzę na innym pakiecie). Zobacz to https://www.fixitpc.pl/topic/17782-jak-odczytać-klucz-licencyjny-mso2013-hb/?p=120098 Odnośnik do komentarza
marcins88 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Klikam na ten program i tylko włącza się dos na sek i zaraz znika Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Czy był odpalany jako administrator? Jeżeli dobrze pamiętam to pojawiało się okno dosowe z bardzo małą czcionką i trwało to trochę. Odnośnik do komentarza
marcins88 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 odpalałem jako administrator i niestety to samo ;/ Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Czy wyłączyłeś lub odinstalowałeś testowo AV lub inny soft zabezpieczający? Odnośnik do komentarza
marcins88 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Tak, wyłączyłem Avasta ale nadal to samo ;/ Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 wyłączyłem Avasta ale nadal to samo Masz go odinstalować a nie wyłaczyć. Odnośnik do komentarza
marcins88 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kurde powiedzcie mi co po kolei mam zrobić bo już nie ogarniam a niestety musze pisac pracę a niestety openoffice sie nie nadaja bo mi wszystko poprzestawiał ;/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi